Træner

 

Emil Lauritzen, træner for 1. truppen
Tlf. 42 19 03 76
Jeg har spillet badminton i 15 år, hvor de seneste mange år har været på eliteniveau med over 15 timers
træning hver uge. I den kommende sæson skal jeg træne på Team Danmarks Elitecenter i Aarhus, samt
spille for Ikast FS i 1. divisionen.
Som træner har jeg primært erfaring med ungdomstræning, men jeg har i de sidste mange år været en del
af forskellige seniormiljøer som spiller. Derfor har jeg meget erfaring med seniortræninger som spiller, og
glæder mig meget til at benytte denne erfaring til at skabe en god træning i Brabrand.

Alexander, onsdagstræner, 2. truppen

Tlf. 27 51 99 33

Jeg hedder Alexander og er 30 år.

Jeg har selv spillet badminton siden jeg var 12 år og spiller i dag i Sabro IF på danmarksserie-holdet. Ved siden af dette træner jeg ungdomsbadminton derude, ligesom jeg har gjort det i Brabrand Badminton det seneste år.

Her har jeg oplevet, hvordan der bliver arbejdet hårdt organisatorisk på at skabe rammerne for den gode badmintontræning – som jeg så vil prøve at levere til spillerne på banen. Jeg går ind for at træning er sjovest, når vi lærer noget, får pulsen op og hjælper hinanden til at blive bedre.

I det daglige bruger jeg meget tid som fodboldtræner, så det meste af tiden går med unge mennesker, der gerne vil bevæge sig efter en bold af en eller anden art

Det glæder jeg mig til, at vi igen kan komme i gang med i Brabrand badminton efter sommerferien

Sofus Riishede 

0

Tlf. 22 21 77 40

Sofus Riishede har over 20 års erfaring som træner og har i 5 af disse år arbejdet fuldtid som badmintontræner. Senest som landstræner for de bedste seniorspillere i Belgien. Sofus har således stået for internationale spilleres trænings- og turneringsplaner og har deltaget som træner ved EM og VM samt i utalige internationale turneringer, både Int.Challenge og SuperSeries turneringer som f.eks. French Open og All England.

Sofus har gennem sin karriere været cheftræner for både ungdom og senior i forskellige danske badmintonklubber.

Sofus har taget både DGI Badminton og Badminton Danmarks træneruddannelse. I den forbindelse har han bl.a. gennemført DBF2-senior – en badmintontræneruddannelse der over et år fokuserer udelukkende på seniorer. Sofus er med i Badminton Danmarks underviserteam som står for uddannelsen af nye trænere, og har tidligere stået i spidsen for DGI Badminton Træner Akademi. Sofus er cand. scient i Idræt og har også en årrække undervist på Idrætsuddannelsen på Aarhus Universitet.

Som træner fokuserer Sofus meget på udfordringen i at hjælpe spillere med at udvikle individuelle færdigheder i en gruppetræning, så udbyttet bliver højt både for gruppen og den enkelte spiller.