Træner

0

Sofus Riishede  (1. truppen)

Tlf. 22 21 77 40

Sofus Riishede har over 20 års erfaring som træner og har i 5 af disse år arbejdet fuldtid som badmintontræner. Senest som landstræner for de bedste seniorspillere i Belgien. Sofus har således stået for internationale spilleres trænings- og turneringsplaner og har deltaget som træner ved EM og VM samt i utalige internationale turneringer, både Int.Challenge og SuperSeries turneringer som f.eks. French Open og All England.

Sofus har gennem sin karriere været cheftræner for både ungdom og senior i forskellige danske badmintonklubber.

Sofus har taget både DGI Badminton og Badminton Danmarks træneruddannelse. I den forbindelse har han bl.a. gennemført DBF2-senior – en badmintontræneruddannelse der over et år fokuserer udelukkende på seniorer. Sofus er med i Badminton Danmarks underviserteam som står for uddannelsen af nye trænere, og har tidligere stået i spidsen for DGI Badminton Træner Akademi. Sofus er cand. scient i Idræt og har også en årrække undervist på Idrætsuddannelsen på Aarhus Universitet.

Som træner fokuserer Sofus meget på udfordringen i at hjælpe spillere med at udvikle individuelle færdigheder i en gruppetræning, så udbyttet bliver højt både for gruppen og den enkelte spiller.

0

Christoffer Hingelberg (mandagstræner)

Tlf. 22 41 58 47

 

Christoffer er en ung fyr med masser af energi og en stor passion for badminton. Han har selv har spillet badminton siden han var helt lille og er stadig aktiv som spiller. Christoffer har flere års erfaring med ungdomstræning og glæder sig til også at træne seniorspillere i Brabrand i den kommende sæson.

 

0

Anders Pontoppidan (onsdagstræner, 2. truppen)

Tlf. 53 57 60 88

Anders er 31 år og har DGIs træneruddannelser. Anders startede sin trænerkarriere i Brabrand som ungdomstræner og skal nu have Brabrands senior B-trup for 3 år i træk. Anders har i sin trænerkarriere mest arbejdet med ungdomsspillere fra nybegyndere til nogle af de bedste U17 spillere i landet på Efterskolerne i Ikast. Anders er desuden også aktiv spiller selv og spiller til dagligt 3. division i Team Salling-Sabro. Ved siden af badminton er Anders studerende og har en Bachelor i Global Nutrition & Health og snart også en læreruddannelse.