Træner

 

Emil Lauritzen, træner for 1. truppen
Tlf. 42 19 03 76
Jeg har spillet badminton i 15 år, hvor de seneste mange år har været på eliteniveau med over 15 timers
træning hver uge. I den kommende sæson skal jeg træne på Team Danmarks Elitecenter i Aarhus, samt
spille for Ikast FS i 1. divisionen.
Som træner har jeg primært erfaring med ungdomstræning, men jeg har i de sidste mange år været en del
af forskellige seniormiljøer som spiller. Derfor har jeg meget erfaring med seniortræninger som spiller, og
glæder mig meget til at benytte denne erfaring til at skabe en god træning i Brabrand.

Peter Smit, træner for 2. Truppen.

Tlf. 22137301

Jeg har, stort set altid spillet badminton og spiller selv i Brabrand på andet år, hvor jeg nyder at træne og deltage i holdkampe. Jeg har tidligere været ungdomstræner i Aalborg hvor jeg kommer fra. Jeg fik en masse gode badmintonerfaringer som elev på Danish Badminton College lige inden gymnasiet, hvor jeg boede og trænede badminton hver dag. Jeg glæder mig til at give en masse tips og tricks videre til senior 2. truppen og lover at vi får det sjovt og samtidig sved på panden.

 

Sofus Riishede 

0

Tlf. 22 21 77 40

Sofus Riishede har over 20 års erfaring som træner og har i 5 af disse år arbejdet fuldtid som badmintontræner. Senest som landstræner for de bedste seniorspillere i Belgien. Sofus har således stået for internationale spilleres trænings- og turneringsplaner og har deltaget som træner ved EM og VM samt i utalige internationale turneringer, både Int.Challenge og SuperSeries turneringer som f.eks. French Open og All England.

Sofus har gennem sin karriere været cheftræner for både ungdom og senior i forskellige danske badmintonklubber.

Sofus har taget både DGI Badminton og Badminton Danmarks træneruddannelse. I den forbindelse har han bl.a. gennemført DBF2-senior – en badmintontræneruddannelse der over et år fokuserer udelukkende på seniorer. Sofus er med i Badminton Danmarks underviserteam som står for uddannelsen af nye trænere, og har tidligere stået i spidsen for DGI Badminton Træner Akademi. Sofus er cand. scient i Idræt og har også en årrække undervist på Idrætsuddannelsen på Aarhus Universitet.

Som træner fokuserer Sofus meget på udfordringen i at hjælpe spillere med at udvikle individuelle færdigheder i en gruppetræning, så udbyttet bliver højt både for gruppen og den enkelte spiller.