Træner

0

Sofus Riishede  (1. truppen)

Tlf. 22 21 77 40

Sofus Riishede har over 20 års erfaring som træner og har i 5 af disse år arbejdet fuldtid som badmintontræner. Senest som landstræner for de bedste seniorspillere i Belgien. Sofus har således stået for internationale spilleres trænings- og turneringsplaner og har deltaget som træner ved EM og VM samt i utalige internationale turneringer, både Int.Challenge og SuperSeries turneringer som f.eks. French Open og All England.

Sofus har gennem sin karriere været cheftræner for både ungdom og senior i forskellige danske badmintonklubber.

Sofus har taget både DGI Badminton og Badminton Danmarks træneruddannelse. I den forbindelse har han bl.a. gennemført DBF2-senior – en badmintontræneruddannelse der over et år fokuserer udelukkende på seniorer. Sofus er med i Badminton Danmarks underviserteam som står for uddannelsen af nye trænere, og har tidligere stået i spidsen for DGI Badminton Træner Akademi. Sofus er cand. scient i Idræt og har også en årrække undervist på Idrætsuddannelsen på Aarhus Universitet.

Som træner fokuserer Sofus meget på udfordringen i at hjælpe spillere med at udvikle individuelle færdigheder i en gruppetræning, så udbyttet bliver højt både for gruppen og den enkelte spiller.