Senior

Vi håber at se nye spillere til senior truppen.

Mandag d. 12. August 2019 (20-22) er det tid til at støve ketsjeren af, finde shorts og sko frem – en ny spændene sæson starter op.

Truppen består af ca. 35 seniorspillere fordelt på 2 trupper, hvor 2. truppen træner onsdage kl. 18-20 og 1. truppen træner onsdage kl. 20-22. Mandag er der fællestræning for alle kl. 21-23

I hele august træner alle (1. + 2. trup) mandage og onsdage kl. 20-22. Derefter går vi over til normale træningstider med Sofus som træner på 1. truppen og Anders Pontoppidan som ny træner på 2. truppen. Anders har været ungdomstræner i klubben i flere år og vil forhåbentlig kunne skabe en lettere overgang fra ungdom til senior.

Der er plads til nye spillere på begge trupper.

Brabrand er én af de billigste klubber i Århus (se kontingentsatser nedenfor). Er du studerende og ny i Brabrand får du tilmed et fantastisk introtilbud, hvor du kan spille den første sæson for blot 1000 kr. (incl. boldpenge).  Har du lyst til at spille i Brabrand, er du meget velkommen til at komme og prøvetræne et par gange inden indmeldelse. Har du behov for yderligere info er du meget velkommen til at kontakte spiller Annette Buhl eller 1.trup træner Sofus Riishede.

1.truppen.

Er en trup for dig, der spiller eller tidligere har spillet en del badminton og som har niveau og lyst til at spille turneringskampe ca. hver 3. lørdag. Vi spiller i kredsserien og serie 2. Vores træner er på 3. år Sofus Riishede.  Læs mere under træner.

Se vores resultater Kredsserie vest, pulje 3

Kontigent

Træning 2 gange pr uge 1100 kr.*

2. truppen

Er en trup fo dig, der ikke har spillet badminton i lang tid eller for dig, der hverken har niveau eller lyst til mange turneringskampe i løbet af sæsonen, men stadig gerne vil have sved på panden og udvikle dig som badmintonspiller. Træneren onsdage er Klaus Hansen og mandage Sofus Riishede.

Kontigent

Træning 1 gang pr uge 850 kr.*

Træning 2 gange pr uge 1100 kr.*

  • *Prisen er for en halv sæson inkl boldpenge.

Se vores resultater Serie 2, pulje 3