Tilmeld turnering

Turneringstilmelding for ungdom

Det er muligt at spille individuelle turneringer næsten hver weekend. I kan spille turneringer over hele Danmark. Der afholdes som udgangspunkt mindst een turnering hvert weekend i østjylland.

Tilmelding til åbne turneringer sker via Badmintonplayer. Der findes en vejledning her.

Badmintonplayer er let at betjene, og foruden din internetforbindelse, skal du kun bruge din emailadresse og dankort eller mobilepay.

Turnerings tilmelding

Når du har logget dig ind på Badmintonplayer , kan du i venstre side af skærmbilledet finde “Tilmeld Dig”
Herefter kan du klikke på knappen “Vælg turnering” som viser dig et søgevindue. Her kan du vælge en årgang (f.eks. U13), den række dit barn spiller i (D, C, B, A, M eller E) og evt. en fra- og til-dato og trykke på “Søg”. Så kan du fra en liste vælge et stævne I vil med til.

Herefter skal du vælge hvilken kategori der skal tilmelds fx single og så tilføj – herefter kan du vælge double og tilføj – i dobbelt kategorierne skal du vælge en makker – eller hvis du ikke har en fast makker sætte kryds i x-makker og så finder turneringen en til dig.
Du betaler stævnet med dit dankort eller mobilepay. En uge før turneringen kan du se programmet på denne side: Badminton Danmark (tournamentsoftware.com)

Kontakt
Hvis du løber ind i problemer med dette, kan du skrive inde i facebook gruppen for ungdom eller sende en mail til bifbungdom@outlook.dk så vil vi hjælpe dig videre.  Vær opmærksom på:

– Tilmeldingsfristerne, for vi ikke kan hjælpe jer med tilmelding til et stævne, hvis fristen er overskredet. Det er typisk 2½ uge før turneringen.