Ungdomstrænere i Brabrand

Gustav Brauer (Mandag)

Jeg hedder Gustav Brauer, og er den nye træner på trupperne om mandagen.
Jeg spiller selv badminton men i Viby badminton Klub, og det har jeg gjort de sidste 10 år, jeg er 19 år gammel og går i 2. G på HHX i Viby, jeg glæder mig til at se jer alle sammen, og spille en masse badminton 🙂

Mathias Solgaard Nielsen (Tirsdag)

Jeg hedder Mathias Solgaard Nielsen og jeg er 20 år gammel. Jeg startede med at spille badminton da jeg var 7, og jeg spiller stadig meget selv. Jeg har været ungdomstræner i Ikast i 2 sæsoner.

Mickey Lykkegren (Onsdag Hold 4)

Image.png.png

Jeg hedder Mickey Lykkegren og er 25 år gammel. Jeg bor i Stavtrup, sammen med min kæreste og datter på snart 1 år.  

Spiller erfaring: Jeg begyndte til badminton som 6 årig. Spillet på landsholdet i ungdom. Vundet EM i herresingle og ligget nr 1 i Europa i u13. Senere hen som senior har jeg spillet 1.division-2.divison for Højbjerg Badminton Klub Ca 5 sæsoner.  

Træner erfaring: Miniton + Ungdom i Højbjerg Badminton Klub. Ungdom og Senior i Randers Badminton Klub. DGI instruktør for skole Badminton + sommer camps Nuværende træner: Brabrand Ungdom og Senior

Ser frem til sæsonstart og bruge en masse timer med jer i hallen.

Anton Lindgaard (Torsdag)

Jeg hedder Anton Lindgaard og er 18 år gammel.

Til daglig studerer jeg på Aarhus business College, i min fritid spiller jeg og underviser i badminton.

Jeg har spillet badminton siden jeg var 8 år gammel i Viby Badminton klub, som ungdoms spiller har jeg været med til ungdoms DM og i flere hold DM finaler for Viby🙂 jeg har været hjælpetræner i Viby i to år, og stået i spidsen for en DGI sommerlejr i sommerferien 2022 i Randers.