Sponsor

Har du eller din virksomhed lyst til at være Brabrand badminton sponsor ?

Lyder det interessant og vil du gerne vide mere, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem Jesper Richard.

Sponsor ISIS
www.isis.dk

NYBOLIG tlf. 89 43 44 44

Sponsor Nybolig

Sponsor Harboe skilte
www.harboe-skilte.dk

 

Sponsor vinkler el

 

 

 

 

Sponsor Aura

Aura el-handel 

Hvis du køber el via AURA Sponsorstrøm, støtter du klubben med 2 øre/kWh.

 

Støt Brabrand IF Badminton, hver gang du tanker hos OK
Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Brabrand IF Badminton, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.
Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.
Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.
Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Brabrand IF Badminton nu. Og så sørger de for at ændre det.
Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil
Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.
Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Annette Buhl på 22130143 eller annettebuhl@stofanet.dk.