Info

Truppen består af ca. 45 seniorspillere fordelt på 2 trupper, hvor 2. truppen træner onsdage kl. 18-20 og 1.truppen træner onsdage kl. 20-22. Mandage er der fællestræning for alle kl. 20.30-22.30.

Der er plads til nye spillere på begge trupper.
Brabrand er én af de billigste klubber i Århus (se kontingentsatser nedenfor). Er du studerende og ny i Brabrand får du tilmed et fantastisk introtilbud, hvor du kan spille den første sæson for kun 1000 kr. (incl. boldpenge).
Har du lyst til at spille i Brabrand, er du meget velkommen til at komme og prøvetræne et par gange inden indmeldelse. Har du behov for yderligere info er du meget velkommen til at kontakte spiller Annette Buhl eller træner for 1. truppen Emil Lauritzen.

1.truppen
Er en trup for dig, der spiller eller tidligere har spillet en del badminton og som har niveau og lyst til at spille turneringskampe ca. hver 3. lørdag. Vi spiller i kredsserien og serie 2. Cheftræneren er Emil Lauritzen. Læs mere under træner.
Kontigent
Træning 2 gange pr uge 1275 kr.*

2. truppen
Er en trup for dig, der ikke har spillet badminton i lang tid eller for dig, der hverken har niveau eller lyst til mange turneringskampe i løbet af sæsonen, men stadig gerne vil have sved på panden og udvikle dig som badmintonspiller.
Træneren er om onsdagen Alexander Brandt og om mandagen er det Emil Lauritzen.
Kontigent
Træning 1 gang pr uge 1000 kr.*
Træning 2 gange pr uge 1275 kr.*
*Prisen er for en halv sæson inkl boldpenge.