Holdbeskrivelse

U9-U11 – Badminton for begyndere + let øvede spillere 

Introduktion af badmintonregler. Der vil være fokus på opvarmning, leg og tilvænningsøvelser. Vi arbejder med forskellige motorik- og teknikøvelser samt spiller en masse badminton. Her er der også plads til spillere som kommer for at bruge badminton som motion og ikke ønsker at spille turnering og stævner. Vi ønsker de yngste spillere på dette hold, U13 spillere må efter aftale med trænerne også gerne vælge dette hold hvis tiden passer dem. 

Det skal være sjovt at komme til træning.  

U13-U17 – Badminton for begyndere + let øvede spillere
Introduktion af badmintonregler. Der vil være fokus på opvarmning, leg og tilvænningsøvelser. Vi arbejder med forskellige motorik- og teknikøvelser samt spiller en masse badminton. Her er der også plads til spillere som kommer for at bruge badminton som motion og ikke ønsker at spille turnering og stævner. Vi ønsker U13-U17 spillere på dette hold, U11 spillere må efter aftale med trænerne også gerne vælge dette hold hvis tiden passer dem. 

Det skal være sjovt at komme til træning.  

U13-U17 Badminton for øvede spillere 

Vi arbejder på at forbedre spilforståelsen gennem leg og tilvænningsøvelser. Fokus er på benarbejde og at forbedre de forskellige slag.  

På øvet holdet hvor der er større forventning til spillerne – og hvor man skal forvente at tale om holdturnering og / eller stævne deltagelse. 

Man kan i løbet af sæsonen bliver tilbudt at skifte til dette hold hvis trænerne vurdere at man vil have gavn af at flytte. 

Det skal være sjovt at komme til træning med en seriøs tilgang til spillet og et ønske om at lærer mere.